Το γραφείο μας δραστηριοποιείται και ειδικεύεται αποκλειστικά & μόνο με τον Αρχ/κο Φωτισμό οποιοδήποτε επαγγελματικού – οικιακού, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία & εμπειρία με δυνατότητα να προσφέρει ανάλογα την περίπτωση τις ακόλουθες επαγγελματικές  παροχές υπηρεσιών.

Καταρχήν ξεκινάει επαφές με την ομάδα σχεδιασμού για τον καθορισμό των βασικών παραμέτρων & απαιτήσεων του έργου. Επισκέψεις στον χώρο για την αίσθηση του όγκου & ανάγνωση των Αρχ/κών σχεδίων.(Φωτογράφηση – Επιμέτρηση του Χώρου).

Στην συνέχεια ακολουθεί ο Αρχ/κός σχεδιασμός φωτισμού, με την παρουσίαση προτάσεων φωτισμού, σε λεπτομερή ανάλυση των τεχνικό-οικονομικών χαρακτηριστικών των φωτιστικών σωμάτων.

Ακολουθεί η Φωτομετρική Μελέτη για τον υπολογισμό της καλύτερης δυνατής εξοικονόμησης ενέργειας με συγκριτικό πίνακα τιμών & καταναλώσεων των φωτιστικών σωμάτων και των τύπων λαμπτήρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

p_299_file_image

Διαχείριση & Εφαρμογή τοποθέτησης φωτισμού, με επισκέψεις & επίβλεψη στο χώρο σύμφωνα με το μέγεθος & το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του, εξασφαλίζοντας ότι ο φωτισμός του έργου θα είναι σύμφωνος με αυτά όπου σχεδιάστηκαν.

Πρόταση Μελέτης με έξυπνα συστήματα Έλεγχου Φωτισμού & ομαδοποίησης τους σε συνεργασία, με την ομάδα σχεδιασμού & το συνεργείο τοποθέτησης.

Φωτορεαλισμό με σχεδιασμό & παρουσίαση τρισδιάστατων απεικονίσεων φωτισμού.

  • everest

  • villa mykonos

  • Οικία Θρακομακεδόνες

Σχεδιασμός & επίβλεψη κατασκευής ειδικών φωτιστικών σωμάτων όπου κ΄όταν χρειαστεί.

Τελευταία χρόνια δεδομένου ότι το κόστος της ενέργειας αυξάνεται, οι επιστήμονες αναζητούν τρόπους για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας. Έτσι, ένα μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας ασχολείται με την εξεύρεση βελτιώσεων στην τεχνολογία φωτισμού, ούτως ώστε τα φωτιστικά συστήματα να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, με μειωμένο κόστος, εξακολουθώντας, παράλληλα, να ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις, στις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν. Οι δύο διεκδικητές για την ενεργειακή απόδοση, το μειωμένο κόστος και παράλληλα τις άριστες αποδόσεις στον φωτισμό, σήμερα, είναι οι Λαμπτήρες Μαγνητική Επαγωγή και οι Δίοδοι Εκπομπής Φωτός (LED).